Jag behöver nya glasögon

Nu har jag skjutit på mitt optikerbesök alldeles för länge. Det var över 4 år sedan jag bytte mina progressiva glasögon sist och jag har alltmer märkt att jag ser alldeles för dåligt.

Jag tycker det är svårt att välja glasögon. För mig är det jätteviktigt att det finns bra personal i butiken som kan hjälpa mig med val av bågar. De senaste 10 åren har jag gått hos samma optiker: Fredsgatan Optik i Göteborg. Och jag är sjukt nöjd.

Ser mig och mina behov

Brillman Optik ser verkligen mig som person och hittills har de också kunnat se vilken typ av bågar som passar mig, både utseendemässigt och stilmässigt.

Tidigare gick jag hos en större kedja och det var olika personal varje gång. Oftast så fick jag minimalt med hjälp. Och ingen kunde hjälpa mig med vilka bågar som passade storleksmässigt och vilka som satt bra.

Men sen bytte jag till Brillmans och efter det har jag varit sjukt nöjd. Visst har jag talat om vilka färger och vilken typ av form på bågen som jag gillar mest, men sen har de ganska snabbt hittat rätt. Så skönt att ha någon man kan lita på och som ser vad som passar just en själv.

Både progressiva- och läsglasögon

Den här gången behöver jag både progressiva- och läsglasögon. Det blir ingen billig historia, men jag betalar gärna lite mer för att få kvalitetsglasögon. Och det vet jag verkligen att jag får hos Brillman Optik.

Hur läsglasögonen ser ut har inte så stor betydelse, det är ändå ingen annan än min man som ser dem. Där brukar jag oftast välja en billigare båge som ändå sitter bra över näsan och som känns sköna på.

Att Brillmans ligger på gångavstånd från mitt jobb är ytterligare en fördel. Du hittar deras butik mitt i Nordstan i centrala Göteborg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: wyt