Snygga flanellskjortor

Äntligen är det modernt igen med snygga flanellskjortor! Jag är en typisk bärare av alla typer av flanellskjortor och har alltid älskat dessa oavsett om det varit modernt eller inte. Eftersom jag inte är en person som bryr mig om något mode så spelar det ingen roll, det enda som är bra med att flanellskjortor på högsta mode är att utbudet av dom ökar. Det blir lätt lite tunt med utbudet annars och det kan vara svårt att hitta flanellskjortor överhuvudtaget. Jag brukar söka mig till ställen som säljer friluftskläder eller jaktkläder för där är det störst chans att jag kan hitta någon flanellskjorta.

Flanellskjortor i stallet

Jag brukar sällan gå i något annat än mina älskade flanellskjortor, dom är snygga och passar till precis allt. Eftersom jag rider western också så brukar jag få användning av dom även där, det är mycket flanellskjortor i western-ridningen tillsammans med boots och jeans. Det är verkligen något jag trivs med att gå runt i hemma, eller nja typ överallt är nog närmare sanningen. Jeans är förresten också ett underskattat plagg, eller jag vet ju att det finns många som älskar jeans, men jeans kan man använda när som helst egentligen.

Ridning i flanellskjortor

När man rider western så har man ofta någon typ av skjorta tillsammans med ett par jeans, som sagt, och du behöver inte ha boots att rida i men nästan alla har det i stället för ridstövlar. Sedan finns det många som har ridskor också så klart. Men just flanellskjortan passar perfekt med jeansen, och den är inte bra snygg utan väldigt skön att rida i också. Jämfört med många andra tröjor eller skjortor så är också en flanellskjorta mycket mer tålig än andra plagg. Så mitt betyg när det gäller flanellskjortor är 10 av 10 möjliga! Jag kommer att fortsätta handla mina flanellskjortor, mode eller ej.