Stretcha dina gränser – bokstavligen

Vi är många i branschen. En bransch där vi bygger hus, lagar saker, målar, sköter transporter eller jobbar i verkstad. Vi är en stor del av samhället och utan oss hade i princip ingenting varit färdigbyggt, eller snyggt för den delen. Vi har dem allra flesta inte tummen mitt i handen och är experter på det vi gör, allt detta i ganska obekväma arbetssituationer. Vi är hantverkare som behöver arbetskläder som är anpassade för just oss för att vi enkelt ska kunna leverera det bästa möjliga resultatet.

Lbrador är en favorit

Lbrador.com är en av hemsidorna jag besöker mest just nu. För dem levererar just arbetskläder som gör det enkelhet för mig som hantverkare att göra mitt bästa. Dessutom är dem först med att lansera arbetskläder med en stretch i vilket gör det helt fantastiskt att böja sig ner, nu är det liksom bara jag och min kropp som behöver stretcha lite för att hänga med helt enkelt…

Skämt å sido så handlar det om att jag behöver tipsa er alla om detta. Vi behöver sprida ordet om lbrador.com för här finns mycket att hämta. Oavsett vilken bransch du jobbar i så finns det slitstarka, bekväma och funktionella plagg. Allt från t-shirts, byxor, jackor och andra plagg som kan vara bra. Allt för att kunna stötta dig till att göra det allra bästa du kan på jobbet. Vi spenderar mer tid på jobbet än vad vi gör hemma, så varför inte investera i riktigt bra arbetskläder som gör det ännu roligare att gå till jobbet. Det finns just nu massa nyheter att ta del av inför hösten och jag tycker du gör dig själv en tjänst om du går in och kikar redan nu. Sprid ordet och se till att prata om lbrador.com, du kommer väl ihåg vart du hörde det först?