Att hitta höstens pjux till kidsen kan vara lättare än vad du tror

Jag vet, mina barn är också himla kräsna när det gäller att köpa både kläder och skor. Om den ena inte sitter för tight så sitter den andra för stort, om inte den ena är rosa och ska vara blå så är den andra blå och ska vara rosa. Det är liksom inte heller lätt att kombinera detta med att kläder och skor ska vara funktionella och faktiskt uppfylla ett syfte. En vattentät sneaker barn är med andra ord kanske svårt att hitta, eller åtminstone så var den svår att hitta. För med PAX så är ingenting svårt längre. Här finns både sneakers som är snygga, i många färger att välja mellan, men som också är en vattentät sko.

Med tejpade sömmar så håller skorna väta borta och med ett PU-baserat membran så är materialet också biologiskt nedbrytbart! Hur bra?! VentAir är PAXs benämning för denna fantastiska sko som har fantastiska andnings-egenskaper för att hålla den lilla foten torr oavsett om fukten kommer utifrån eller iniifrån. Man blir helt enkelt typ golvad när man hittar dessa skor och dem dessutom är snygga. En vattentät sneaker barn är det enda du behöver söka på för att hitta till PAX hemsida där du hittar allt till barnen.

Mitt bästa tips

Det som är helt toppen är ju att dem har en så bra hemsida som även barnen kan vara med och kika på. Istället för att dra med en tjurig unge till butiken som egentligen bara vill köpa leksaker i butiken bredvid, så kan du nu ta med barnet till datorn eller paddan och visa upp vad som finns i lugn och ro. Beställ hem för att sedan prova skor när det passar just er. Happy shopping barn och föräldrar, ni kan tacka mig sen!